O altă încercare nereușită de a -l menține minunat

Posted On
Posted By eqlxv

alertă: indiferent de adevărul pe care îl afirm de Pinterest de zece milioane de ori (joc de băut, cineva?) Acest lucru nu a fost plătit sau perceput de ei sau de altcineva. Suntem doar un consumat de ochi, care le place un mare fe-fest. Uneori, în timp ce mănânci Oreos.

Voi înțelegeți că dependența mea Pinterest se ridică adânc din această publicație din suflet de altădată. Așa că, atunci când Katie m -a sunat să afirm că ea a crezut că ar trebui să ne dificultate să facem un lucru în fiecare sezon care este influențat de toate lucrurile fantastice pe care le -am fixat acolo (și telefonul îl sună … așteptați -l … Provocarea Pinterest) am crezut Suna ca distracție. Este o palmă binevenită de stop-pin-and-start-face. Din moment ce am fixat 738 de lucruri. La fel ca și am făcut patru (acesta, acesta, acesta, precum și acesta). Ei bine, cinci dacă numărați această tunsoare – cu toate acestea am externalizat asta.

Uite, Katie chiar a biciuit un grafic de biți spiffy:

Videoclipurile noastre preferate

Videoclip muzical oficial Hush
Single -ul de rap de debut de la John, precum și Sherry Petersik

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 1 minut, 54 de secunde

Urmatorul
Cum să atârnați un leagăn de zi exterior
11:39

Trăi
00:25
02:03
01:54

Oh, la fel ca și din moment ce Katie, la fel de bine ca și eu să ieșim de fiecare dată când suntem împreună (chiar și practic pentru o provocare un pic auto-emisă), am obținut mai mult decât un pic goofy, precum și am decis să facem acest videoclip pentru a explica întregul concept de provocarea. La fel ca în el, există un cameo destul de interesant (și nu vorbesc despre Butre Burger- deși încearcă să ia emisiunea). Așadar, nu derulați în jos înainte de a viziona videoclipul, decât dacă sunteți un hater distractiv, precum și doriți să distrugeți surpriza (sau sunteți la serviciu, astfel încât să nu puteți viziona videoclipuri-bine l-aș viziona în continuare înainte Defilând, totuși, sunt doar eu):

Ah rezultate. Sunt lucrul meu preferat vreodată. Lucrez la o teorie că rezultatele sunt fereastra către suflet. Sufletul meu este, evident, un tocilar general, oricum hei, tocilarul este noul jock. Oricum, v -am spus Katiekins, precum și eu înnebunit când facem echipă, așa că ați fost avertizat în mod adecvat. Sau poate este doar camera care îmi face imposibil să acționez tipic (așa cum s -a demonstrat aici). Aceasta este încă o teorie la care lucrez. Insanitate indusă de cameră.

Dar înapoi la proiectul meu Pinterest. John, precum și eu amineat un candelabru sau am atârnat o lumină pandantivă pentru spațiul de rufe, precum și am venit cu conceptul de a utiliza un mega-amort de haine de haine pentru a produce un fel de nuanță. precum și ce știi, când am căutat pe Pinterest pentru a vedea dacă altcineva s-a ocupat de ceva similar, pinspiratia perfectă (har-har) a apărut în tipul acestei lucrări (originar de aici) și această lucrare (originară din Aici). Care sunt sansele? Cu toate acestea, nici unul dintre cele două corpuri de iluminat de îmbrăcăminte de utilizat ca punct de sărituri. Oh frumoasa zi.

Până acum am instalat un set de 5 dolari de la IKEA …

… precum și au ales aceste materiale pentru partea de umbră a pandantivului:

Cu siguranță, vom pune rotirea pe lucruri (așa că s -ar putea să apară ca un fel de hibrid între cele două meciuri fantastice de mai sus), cu toate acestea va trebui doar să vedem unde ajungem. Am înțeles că sunt ciudat, cu toate acestea, stând pe podea jucând cu diferite modele de haine mi se pare un moment minunat.

Oh, la fel ca și ai prins partea din videoclip în care te -am invitat să participi la dificultatea împreună cu noi? În primul rând, iată defalcarea „SUA”:

Katie de la Bower Power

Emily de la stil de Emily Henderson

Lana de la a face o casă o casă

Iată, așadar, partea în care îmi prelungesc brațul cu un zâmbet cald, precum și cu o cursă plină de viață, precum și vă invită cu umilință să vă alăturați, precum și să vă învârtiți pe ceva pe care îl fixați. Știi, dacă te afli în acest fel, dacă este. Ne -am gândit că vom oferi tuturor (și noi înșine) weekendul să lucrăm la lucruri, precum și să ne redăm marți dimineață (a 2 -a) pentru a ne împărtăși proiectele. Speram ca acest Thang (da, am obținut un twangy pe tine) s-ar putea transforma într-o distracție puțin inovatoare, pentru oricine altcineva dorește să intre în distracție, așa că doar scade marți viitoare pentru a vedea ce am făcut- Pe lângă faptul că trimiteți link -uri către lucruri pe care le -ați făcut, astfel încât să putem vedea ce ați făcut. Poate că o vom fixa chiar. La fel ca și ciclul vicios continuă …

PSST- Vorbim despre exact cum albumele de imagine sunt moarte pentru noi pe BabyCenter astăzi. Verificați -l, precum și spuneți -ne ce faceți cu toate fotografiile voastre.

ACTUALIZARE: Dacă doriți să vă prezentați mai mult de o dificultate (cu premii), am descoperit doar că Rebecca de la BetterLifeBags face una în fiecare lună. Așadar, asigurați -vă că vă inspectați și asta!

Mai multe postări de la Young Home Love

leave a Comment