Blogiversary 6: Voi, oamenii sunteți plini de umor

Posted On
Posted By eqlxv

, în timp ce al șaselea noastră blogiversar nostru se va reduce (și depozităm lansatoarele de tricouri, precum și aerul aerian până anul viitor) am dorit să vă mulțumim oamenilor pentru vremurile grozave. Hashtag Mulțumesc pentru amintiri (vă rog să -mi spuneți că ați văzut asta). Blogiversarul de anul trecut s-a încheiat cu o rundă grafică geeky a câtorva dintre cele mai fascinante statistici de la sondajul nostru anual pentru vizitatori, precum și anul acesta aproape 30.000 dintre voi au luat sondajul la sfârșitul postului de miercuri, ceea ce a fost destul de mult Contrast imens cu primul nostru sondaj blogiversar în care am copiat, precum și am lipit toate 199 acțiuni de comentarii într -o foaie de calcul de mână). A fost fascinant să văd ce s -a modificat de la recapitularea infografizată de anul trecut (și ce nu a reușit), împreună cu azirea normal a ceea ce te face să bifezi.

În situație, sunteți unul dintre acei oameni cărora le place „poze boo. Cerințele mele mult mai multe cuvinte! ” Gistul este că pe tipul dvs., oamenii, GAL-urile sunt în principal 20-30-ceva, femeile căsătorite care se bucură să citească bloguri (surpriză!), precum și să citească cărți, care ar putea folosi un pic mai mult dansul în viața ta ( Nu am putea cu toții, într -adevăr?). precum și în ceea ce privește orice persoană care nu se află în majoritatea unei categorii specifice, nu sunteți date în mod special, sunteți special suplimentar (Heck, sunt un tip de extrem de neobișnuit în jurul chiar aici, fiind o persoană, precum și o persoană, precum și o persoană, precum și toate). Înțelegi că ne place un smorgasbord.

Videoclipurile noastre preferate

PS: Asumarea cine grafică de aici.

ACTUALIZARE – Câteva dintre cele mai obișnuite solicitări pe care le obținem sunt informații despre blogging -ul profesional (cum am făcut site -ul nostru, exact cum am crescut următoarele, exact cum facem bani, etc.), așa că am împărtășit toate detaliile despre exact cum Am început un blog, ne -am crescut traficul, precum și l -am transformat într -un loc de muncă cu normă întreagă.

Mai multe articole de la Young Home Love

leave a Comment