Household

Adăugarea unor stâlpi de lenjerie (și diminuarea acestora pentru a se potrivi)

Posted On
Posted By eqlxv

Rețineți când am primit scaunele noastre de seminar Space Slash Hotel-ish Parsons pe Craiglist pentru 25 de dolari pe pop?

Am vizualizat întotdeauna cele ecologice Apple Joyful (și chiar am încercat o slujbă nebună de pictare a scaunelor, cu un succes zero restricționat), așa că, în final, am recunoscut că slipcover-urile sau reupania ar fi metoda de a merge.

Și după un timp îndelungat pe care l -a petrecut înapoi, precum și înapoi între meritele Slipcovers, precum și reluarea, am ales că slipcovers -urile vor fi în cele din urmă cea mai bună opțiune pentru noi (din moment ce ne place conceptul de a le arunca în spălare) . Cu toate acestea, nu am dorit nimic, la fel de mult timp pentru a face griji de a lua spațiul de luat masa din spațiul de seminar al hotelului până la sala de banchete a hotelului. Așa că, mai întâi, am făcut câteva căutări majore de slip, precum și am descoperit o siluetă care ne -a plăcut amândoi. Am ajuns la o alegere nu mai oferită a ceramicii de ceramică, deoarece amândoi am apreciat aspectul curat în mare parte, precum și fusta scurtă pentru acel efect de spectacol-me-a-picioare
Videoclipurile noastre preferate

Dar, din păcate, nu au fost tonul ecologic pe care l-am dorit, precum și nu au fost cele mai bune măsurători care să ne modeleze scaunele. Oh, da, la fel de bine, nici măcar nu s -au oferit (și atunci când au fost, oricum nu au fost în planul nostru bugetar). După un pic mai multă săpătură, am dat peste câteva albe de pe piața mondială cu aceeași siluetă fundamentală, precum și au fost mult mai bune pentru măsurătorile scaunului nostru. Deși nu au fost disponibile într-o culoare Eco-friendly Apple mulțumită (și în schimb au fost în afara albului), nu sunt un străin complet să vopsesc lucrurile (cum ar fi rochia mea de evenimente de nuntă), așa că am crezut că poate fi distractiv să ofer ecologic -Priendly vopsit o lovitură.

Dar programul este ieftin-O care sunt, am bătut la fel de bine, precum și nu i-am arătat nici măcar lui John la 60 de dolari originali pentru două etichete de costuri. Știu, știu că 30 de dolari pentru fiecare copertă nu reprezintă un cost slab, însă, din anumite motive, am fost la fel de bine înspăimântat să trag declanșatorul. Pentru a mă asigura că fila a rămas deschisă pe computerul meu o perioadă, fără ca eu să iau vreun tip de acțiune-nici măcar un fel de gândire-show-your-soț-and-see-what-he-he-gândi. Apoi am primit un e -mail de la World Market, afirmând că o mare parte din lucrurile lor de luat masa au fost la vânzare. Lucruri de luat masa? Acesta include slipcovers? În acea filă Slipcover mereu deschisă, am zburat, precum și reîmprospătarea lovită. BAM, 20 $ OFF!

În loc de 60 de dolari pentru doi, aceștia au fost marcați până la 40 de dolari pentru doi (doar 20 de dolari pe pop). Heck, mă pun la îndoială că aș fi putut cumpăra materiale, precum și fir pentru a -mi difuze propriile sclipiri pentru acest cost (mai ales dacă elementezi într -o marjă de eroare laaaaarge, precum și ore petrecute urlând într -o pernă). La fel ca și durerea mea de cap s -a încheiat cu opt slipcover -uri care au fost câștigate, precum și anormale (de vreme ce repetarea acelorași pași de opt ori ar produce cu siguranță unele mai ușoare sau mai lungi sau mai ciudate decât altele).

Da, slipcover -uri de 23 de dolari au sunat cu siguranță ca complementul ideal pentru scaunele mele de 25 de dolari. Așa că am făcut acel bit tap-your-man-on-the-houlder-and-tall-him-you-you-found-ceva-ceva, precum și apoi am așteptat să evalueze interesul lui John. La fel de bine ca el a arătat că îl înțeleg bine, totuși nu chiar atât de bine. Răspunsul lui? „Ar trebui să obținem zece în loc de opt. Această metodă Dacă avem vreun tip de probleme de vopsire, avem accesorii la îndemână, precum și dacă nu le cerem, putem returna suplimentele în magazin pentru a preveni taxele de transport (piața mondială este bună așa). ”

Sunt folosit de el, afirmând „Nu avem nevoie de asta”. Așadar, nu pot sugera cu un tip care dorește să cumpere mult mai mult ceva. În special un tip atât de util, cu puncte atât de grozave cu privire la vopsire, precum și returnarea suplimentelor, dacă nu am cerut. În regulă atunci. zece a fost. În general, pentru toate cele 10 slipcover -uri, inclusiv transportul, precum și impozitul pe vânzări, au ieșit la 232 de dolari, ceea ce a făcut ca fiecare copertină să fie doar 23 de dolari pe pop (cu posibilitatea de a recupera 40 de dolari dacă nu avem niciun tip de probleme de vopsire, precum și am returnat suplimentar suplimentar Doi la magazin – pentru un total de 192 de dolari cheltuit).

Așa că le -am achiziționat, așa cum am așteptat cum s -a simțit permanent pentru ei să apară (într -adevăr, cel mai probabil a fost în jur de 2 săptămâni), precum și atunci am desfăcut cu emoție unul să -l alunece pe scaunele noastre pentru a judeca exact cât de mare este în formă Chiar a fost …

Vorbește despre un moment WOMP-womp.

Mi-am dat seama că ar putea încerca cel mai probabil să le adaptez eu însumi pentru a obține o potrivire mult mai bună, cu toate acestea, asta este încă în afara setului meu de abilități dincolo de beginner (am înțeles că cineva îmi va spune că este simplu la fel de bine, așa cum o pot face, oricum eu sunt eu Totul despre a lucra la fel de mult ca și chestii de genul acesta, precum și de a te încurca cu locuri de muncă cu dovadă de idiot, precum perne, precum și alergători, în timp ce îmi dezvolt încrederea). Așa că, în schimb, am ales să scot metoda simplă, precum și o rufe în apă caldă pentru a vedea exact cât s -ar micsora. La fel ca un experiment. În rufe a decurs la fel de bine cum am așteptat ca bipul să -l reprezinteNu era timpul să -l arunci în uscător aproximativ o jumătate de oră mai târziu.

În timp ce mergeam să -l introduc în uscător, am ales să inspectez eticheta pentru a mă asigura că este în regulă să o pun la cald (pentru o contracție maximă). Atunci am văzut că eticheta a declarat „doar curat uscat”. Whaaaaaat ?????? Cine Heck oferă stâlpi care trebuie curățați la uscat? Nu este întregul punct al slipcovers -urilor să fie simplu de aruncat doar în grămada de rufe?

Poate că într -un act de sfidare (sau lunacy pură) am ales să -l uscați cald. L -am spălat deja în apă caldă, așa că am mers doar pentru asta. Speram că va ieși potrivită cu adevărat, la fel de bine, atunci aș înțelege că aș putea continua să le fac rufe la casă (pentru că slipcover -urile de curățare la uscat nu este o alegere pentru cineva ca mine – implic că pot să -mi dispozitiv de rufe Slips -urile de secțiune, deci de ce ar fi permisă scaunele mele de luat masa să fie o întreținere ridicată?).

Când a ieșit din uscător, totul a fost cald, la fel de gustos, precum și nu părea coperta pentru un scaun pentru căminul de păpuși sau ceva, așa că am fost semi-blând. Am alergat pe unul dintre scaunele mele, precum și l -am alungat. Sfinte banane, a fost practic o potrivire ideală. Cu toate acestea, un pic liber pe părțile laterale, oricât de complet montat aproape peste tot, precum și mica imperfecțiune a părților semi-slăbite nu m-au deranjat (suntem cu aspectul relaxat, de asemenea La fel de îngrijorat de faptul că spațiul de luat masa se va simți la fel de formal, așa că a fost o locație destul de fantastică pentru a ajunge).

Această poveste va perpetua cel mai probabil că suntem perfecți-și-nimic-nevoi-wrong-here-in-yhl-world stereotip (nu suntem așa-mult mai mult pe asta aici), cu toate acestea a fost unul dintre aceștia Momentele de impact despre zgomot „Ahhhhhhh” în care au cântat îngerii, precum și norii s -au despărțit, precum și un fascicul de lumină cerească strălucea pe scaunul fantastic de biți. Nu am niciun concept de ce a funcționat, cu toate acestea presupun că a fost doar unul dintre acele pericole nebune care au dat rezultate. Oricum, o voi lua. La fel ca și doar de când îmi place o comparație un pic la cot, iată o copertă de alunecare înainte de a-l spăla (în apă caldă, precum și uscat cu cald ridicat), lângă o versiune recent spălată, precum și uscată a aceluiași exact :

Și vestea fantastică este că copertile sunt foarte groase- așa că niciun model nebun de sub ele nu se arată- chiar și pe scaunele din fața ferestrei, cu lumina strălucind pe ele. Whew.

Așadar, deși cu siguranță mai am planuri să le vopsesc pe Apple Eco-friendly pe drum, este instantaneu mai frumos să nu ai tot acel model de hotel nebun care se întâmplă acolo. Deși cu pereții albi, totul este puțin … alb.

Credem cu adevărat că vrem să pictăm pereții înainte de a vopsi scaunele, doar pentru a fi 100% siguri că atunci când pereții obțin un strat de culoare gri moale, nu vom dori să păstrăm copertele albe pentru unii motiv. Nu ne așteptăm să o vom face (din moment ce arată dingy în comparație cu garnitura albă crocantă, precum și cu cele încorporate, datorită colorației lor albe), oricum știți, doar în caz. Dacă există ceva ce demonstrează această publicație, este că îmi pot lua timpul când se referă la trasul de declanșare (și atunci pot să mă prind și să sfid direcțiile de spălare a produsului declarat cu o mentalitate de diavol-îngrijire în timp ce îmi mușc furios unghiile tot timpul). Lumea privind, sunt un copil sălbatic.

Pssst- oh em gee. Cine a văzut Jersey Housewives aseară? Ce credem despre noua femeie (Melissa cred) vs. Teresa? Oricum, Momma Manzo este întotdeauna preferată (îmi place să o văd pe ea și pe băieții ei tineri stau în acea bucătărie, aruncând tăieturi reci, precum și vorbind jibberish).

Mai multe mesaje de la Young Home Love

Related Post

leave a Comment