Household

Nou sistem de distribuție video 8 × 8 matrice

Posted On
Posted By eqlxv

Iată un nou comutator de matrice video 8 × 8. Introduceți toate sursele AV (DVD Player, Media Extenders, CCTV, PVR etc) în acest hub, precum și apoi distribuiți ieșirea compozită în 8 zone diferite cu ajutorul cablului CAT5. Costuri de la aproximativ 700 de lire sterline …

„Zoneswitch este o intrare de 8 intrare la 8 comutator de matrice audio/vizual complet pentru sisteme de plăcere cu mai multe camere, permițând conexiunea oricărui tip de sursă de intrare la orice tip de sau toate zonele de vizualizare/ascultare simultan. Zoneswitch este format dintr -un hub central în schimbare la care sunt conectate toate sursele de semnal regionale sau la distanță. Kituri de receptor de zonă, care sunt situate la verificarea camerelor, legate, de asemenea, legate de centrul central cu ajutorul cablurilor CAT5, CAT5E sau CAT6 cu perechi răsucite. Toate kiturile de recepție a zonei împreună cu camerele CCTV sunt alimentate în cordon de la centrul central, prin urmare, scăpând de cerința pentru surse de alimentare suplimentare.

Sursele de intrare pot fi audio/video (de exemplu, DVD, Sky ™ Digibox, Freeview Decoder etc.), numai audio (de exemplu, Hi-Fi) sau CAM (de exemplu, CCTV CAM cu sau fără PIR sau audio.)

Alegerea semnalului poate fi gestionată fie de un regulator de telecomandă infraroșu de mână în zona ecranului, fie prin intermediul portului serial RS232 la Hub-ul de gestionare, de ex. Crestron ™. Funcția completă Gestionarea sursei se realizează prin utilizarea gestionării originale de la distanță infraroșu sursă sau a unui controler cu infraroșu cu mai multe dispozitive (de exemplu, Harmony ™ sau Pronto ™). & Olufson ™, precum și cutii de cabluri.

O interfață de browser web securizată cu parolă încorporată este furnizată pentru a permite instalatorilor, precum și a persoanelor finale să configureze sistemul ”

www.studio-systems.co.uk [Via: www.multiroom.fr]

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Related Post

leave a Comment