Household

Micul birou de acasă

Posted On
Posted By eqlxv

Q. Am un spațiu suplimentar foarte mic într-o casă veche. Este de aproximativ 7 ”6” L și 6 ”W. Are două ferestre de modă veche, orientată spre est și sud. Este o cameră foarte luminoasă, așa că am pictat cei doi pereți, o mormăie întunecată și o culoare contrastează -o cu o lavandă foarte palidă pentru cei doi pereți rămași. Vreau să o transform într -o cameră multifuncțională: birou de acasă cu o zonă de lectură. Există un raft de cămară existent acolo și arunc totul pe el (farfurii suplimentare, conserve, consumabile de grădinărit).

– C.M., Toronto

A. Camera dvs. suplimentară este destul de compactă, așa că vă recomand să folosiți spațiul exclusiv ca birou de acasă confortabil și să alocați un alt spațiu în casa dvs. ca zonă de lectură. Ar trebui să găsiți un alt loc pentru raftul de cămară și pentru depozitarea consumabilelor de grădinărit și a conservelor; Pentru a rămâne organizat, păstrați-vă spațiul de birou pentru stocarea managementului casei sau doar articole legate de muncă.

Gândiți-vă la înlocuirea mesei dvs. curente cu un birou montat la perete (instalat chiar sub pervazul ferestrei). Tot ceea ce aveți nevoie în mod regulat în timp ce lucrați în biroul dvs. ar trebui să fie întotdeauna la îndemână, așa că luați în considerare montarea rafturilor personalizate pe peretele de deasupra biroului de pe ambele părți ale ferestrei. În funcție de nevoile și bugetul dvs., dulapurile ar putea fi încorporate și în această piesă de depozitare.

Topurile rafturilor pot funcționa ca o zonă de afișare pentru articole decorative, cum ar fi vaze sau sculptură sau pentru cutii de depozitare care conțin lucruri pe care rareori trebuie să le accesați (deși asigurați -vă că le etichetați clar).

Înainte de a cumpăra orice majordom sau cutii de depozitare, planificați mai întâi ce aveți nevoie: luați bilanț de ce articole ar trebui să fie stocate aproape de mână, de câți majordomi de stocare și coșuri veți avea nevoie, stilul de care doriți să cumpărați ( Alături de dimensiuni) pentru a proiecta rafturi care se vor potrivi perfect tuturor lucrurilor voastre vitale.

Luminile de sarcină cu halogen încorporate în partea inferioară a raftului de jos îți vor lumina suprafața spațiului de lucru și merită cheltuieli suplimentare. Dacă cablarea permite, aveți un electrician să instaleze o lumină de tavan (cum ar fi un pandantiv în stil școlar sau un pandantiv montat semi-flush), care va oferi o lumină ambientală bună pentru a lucra seara.

Luați în considerare achiziționarea (sau a construit) o ​​credenza lungă și îngustă, cu dulapuri (nu mai mult de 24 ”în profunzime) pentru a plasa de -a lungul peretelui din fața biroului dvs. Această piesă poate fi folosită pentru a elimina articolele pe care preferați să le păstrați la vedere, pentru a oferi o suprafață suplimentară pe care să plasați electronice (cum ar fi o mașină de fax, telefon sau difuzoare iPod) sau pe care să plasați mai multe containere de stocare, cum ar fi un rând de majordomuri de reviste. Deasupra Credenza, puteți monta, de asemenea, rafturi suplimentare pentru a deține cărți de referință și alți deținători de fișiere care conțin documente la care trebuie să accesați mai rar.

Gândiți-vă la agățarea unei plăci de buletin încadrate în partea stângă a ferestrei orientate spre sud pentru a aborda note și memento-uri și pentru a afișa fotografii și cărți.

Există o multitudine de soluții frumoase și practice de depozitare pentru biroul de acasă disponibil pe piață. Cumpărați totul într -o schemă de două sau trei culori complementare pentru un aspect organizat și organizat. Nuanțele de gri cu un alb ar funcționa frumos cu mlavarul tău închis și pereții de lavandă pal.

Și întrucât pardoseala dvs. pare a fi faianță linoleum, gândiți -vă la achiziționarea unui scaun de lucru pe roți cu un spate reglabil pentru un confort optim. Se pare că camera nu are o ușă – dacă confidențialitatea și zgomotul sunt probleme, luați în considerare instalarea uneia care se deschide spre exterior.

Related Post

leave a Comment