Household

Noul forum IDRATEK lansat

Posted On
Posted By eqlxv

, care a fost solicitat de cititorii noștri să configureze un forum special pentru sistemul IDRATEK. Suntem bucuroși să anunțăm că noul nostru forum Idratek a intrat online în weekend. Karam de la Idratek a postat un mesaj introductiv și va fi la îndemână pentru a răspunde la întrebările Idratek unde poate …

„Bine ați venit la Forumul Idratek – acesta este locul în care puteți găsi discuții legate de sistemul IDRATEK și orice lucru vag legat, dar dacă căutați doar fără interes, o introducere este oferită mai jos:

Introducere în Idratek: Idratek este o companie din Marea Britanie al cărei produs este un sistem de automatizare a casei a 2 -a generație. A doua generație? Da, prin aceasta, implicăm un nivel de capacitate care depășește cu mult conceptele de gestionare a telecomandelor și programate pe care mulți le consideră că implică automatizarea la domiciliu.

Sistemul IDRATEK a fost dezvoltat în partea de jos în sus pentru automatizarea locuinței – nu este o extensie a unui sistem de încălzire, alarmă sau iluminare. Acest lucru implică că ne -am gândit la cel mai esențial aspect – integrare – cel mai bine la început.

Pentru a începe să vă apropiați de adevărata informații de acasă, a fost recunoscut din timp că aveți nevoie de un mediu bogat în informații senzoriale și capacitate de a interacționa eficient cu diverse aparate. Și pentru a fi util, orice sistem fizic ar trebui să fie costuri reduse și, de preferință, slab. ”

Nou forum Idratek aici: idratek.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Related Post

leave a Comment