Household

A Bang-up Job: Cum mi-am tăiat propriile bretonuri

Posted On
Posted By eqlxv

, care știa că postarea unei mici imagini pe Instagram cu Clara ar începe o frenezie Tell-Me-More-About-the-Bangs? Voi, oamenii sunteți o grămadă curioasă, cerând o postare despre părul meu. Haha. Au existat chiar teorii ale conspirației că nu erau reale și îmi trasem un Kim K asupra oamenilor, aruncându -mi coada de ponei și le -am falsificat. Hilar! Dar sunt de fapt reale. Nu pot spune același lucru despre pieptul meu (doar glumesc). Tocmai am coborât de pe canapea sâmbătă după -amiază, am intrat în camera de duș și i -am tăiat, m -am întors și m -am așezat pe canapea și am așteptat ca John și Clara să observe. Păreau să nu -i prindă (de fapt, John a spus că m -au făcut să par „tineri și fierbinți”, așa că o voi lua) și îmi acoperă foarte convenabil ridurile fruntea. Deci … Scor!

Pentru că le -am tăiat în oglinda camerei de duș, de unul singur, nu sunt absolut perfecte, dar par să treacă ca breton reale în viața reală, mai degrabă decât să pară un copil care a dus foarfecele de bucătărie la cap. Și având în vedere că o mulțime de (mulți) dintre voi au cerut un tutorial, aici suflă.

Bănuiesc că trebuie să numim această postare soră la postarea de păr How-i-i-John’s-of pe care am împărtășit-o aici. Este destul de simplu atât de sincer, cea mai penibilă parte a fost realizarea acestor fotografii. Gah, sunt oribil să pozez pentru John. Așa că a mers așa ceva:
Videoclipurile noastre preferate

John: Faceți clic pe, faceți clic pe: „Aveți nevoie de altceva?”

Eu: „Ahh, este o prostie. Nu contează! Au fost efectuate.”

Ioan: „Ce? Am făcut doar trei fotografii? Sunteţi sigur?”

Eu: „Ok, ce zici de unul ca acesta? Ahh, prea aproape. Back Up! Back Up! Poate că trebuie să obținem o lentilă pentru a -mi face chipul neclintit. ”

John: „Um… ok. Deci am terminat? ”

În ceea ce privește tutorialul propriu -zis, merge astfel:

Tot ce am făcut a fost să trag părul din față, care credeam că trebuie să fie breton (ceea ce a făcut o formă curbă moale la coroană) înainte și apoi am tras restul părului înapoi într -o coadă de ponei pentru a -l ține în afara drumului. Părul meu ar putea părea ambiguu umed/uscat în imaginea de mai sus, dar este complet uscat.

Ceea ce ne conduce la pasul 2 …

Am căutat câteva poze pe Google de oameni cu bretonuri contondente doar pentru a observa unde s -au oprit. Cele care mi-au plăcut mult felul de pășunat genele (un lucru bun, am arătat, considerând că primul meu instinct ar fi fost să le tai deasupra sprâncenelor mele- eeks!). Apoi le -am tăiat uscat în timp ce mă uit în oglindă cu partea de păr pe care am secționat -o doar în fața feței mele. Tăierea lor uscată este crucială pentru mine, având în vedere că părul umed poate arăta mai greu și mai lung și apoi uscat și se micșorează, prin care îți strică viața. Ei bine, este puțin dramatic, dar poate trage absolut unul rapid asupra ta, astfel încât părul uscat pare să funcționeze cel mai bine pentru a ajunge cu breton la lungimea propusă.

Apoi mi-am scufundat capul în chiuvetă pentru a-mi umezi bretonul și am folosit un uscător pentru a le arunca uscat în fața mea. Acest lucru a fost valoros, deoarece după ce le -am uscat câțiva bătători lungi blocați și le -am smuls drept pentru un aspect mult mai contondent. Am un cowlick absurd, așa că încerc să nu fiu o nebunie în legătură cu modul în care cad. Deși în această imagine de Instagram, a avut loc un efect amuzant de pieptene, considerând că câțiva din cealaltă parte a capului meu au dansat în acea parte (de aici, acele puține presupune că aceasta a fost o farsă de bang, cred, haha).

Datorită Cowlick -ului menționat mai sus, de multe ori îi trag așa. Doar dacă este umed și sunt câștigați. Îmi pare rău pentru acest auto portret rău, am trecut de punctul de jenă după ce l -am pozat pe John, văzând pozele pe care le -a făcut, ștergându -le de groază și i -am spus să se întoarcă din cameră încet, în timp ce șopti „Nu este vina ta, este doar asta este doar Deci awkwaaaard. ”

Îi pot totuși să-i fixez pe toți cu doi minusculi pini de bobby și să-mi pun mâna pe poneiul meu obișnuit (pe care l-am făcut aseară pentru semnarea Austin, având în vedere că a fost o nebunie ploioasă și părul meu + umiditatea = frizz-fest 2013). Așadar, cred că primesc trei aspecte de la acest mic snip-fest: 1) bretonuri contondente, 2) breton despărțit și 3) fără breton în niciun fel datorită doamnei Bobby și a acelui ei de pal.

Oricum, sper că acest mic tutorial rapid ajută pe cineva de acolo să economisească niște bani pe o bordură sau ceva. Sau pur și simplu îți oferă un râs bun de cât de neliniștit a fost de fapt aceste fotografii pentru mine. S -ar putea să pară nebun, dar obișnuiesc să fac poze cu casa, nu cu cana mea. Așa că m -a dus ideal înapoi la fotografiile anuarului de liceu și am fost cu toții înfiorători și ciudat. Serios nu știam unde să privesc, cum să zâmbesc, a fost o mizerie. Altfel care se ocupă de unele tunsori de bricolaj acasă? Sau balansarea unor bretele proaspăt strălucitoare? Spune -i lui $ Herdog despre asta.

Mai multe articole de la Young House Love

Related Post

leave a Comment